Cégeknek

[ezcol_1half]

Céges Rendezvények

A Folyondár Sport- és Táncközpont egyedülálló helyszínt biztosít céges eseményei megvalósítására. Rendezvényhelyszíneink 10-15000 fős céges rendezvények lebonyolítására alkalmasak. Céges sportnapok, családi napok, teniszversenyek, sportversenyek, partnertalálkozók, céges események, karácsonyi partyk, évzáró rendezvények, csapatépítő tréningek, egészségnapok.

Mi megszervezzük cége családi napját, nálunk a rendezvény sikere nem az időjárástól függ, mert egyaránt vannak kül- és beltéri helyszíneink. Bármely esemény lebonyolítását teljes körűen vállaljuk, szakmai gárdánk az Ön elképzeléseihez igazítja rendezvényét.

Egyedi ötletek pontos, megbízható, költséghatékony kivitelezése, az Ön elégedettségére!

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]image4206[/ezcol_1half_end]

Rendezvénytípusok

A létesítmény adottságai, amelyeket az egyedülálló természeti környezet tavasszal és nyáron még hangulatosabbá tesz a teljesség igénye nélkül a következő események lebonyolítására kiválóak:

[ezcol_1half]image4573[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Családi napok, sportnapok, egészségnapok
Indoor és outdoor csapatépítés
Tréningek, képzések, tréning- és képzéssorozatok
Nagy létszámú konferenciák, sajtótájékoztatók,
Partnertalálkozók, szakmai napok
Karácsonyi és évzáró ünnepségek, évindító események
Bálok, bankettek, gálavacsorák, fogadások 
Sportversenyek, mérkőzések, koncertek

[/ezcol_1half_end]

Bármely esemény lebonyolítását teljes körűen vállaljuk, szakmai gárdánk az Ön elképzeléseihez igazítja. Partnereinknek köszönhetően rendezvényéhez fény- és hangtechnikát, illetve egyéb kiegészítő szolgáltatásokat tudunk biztosítani.