Cégeknek

Céges Rendezvények

A Folyondár Sport- és Táncközpont egyedülálló helyszínt biztosít céges eseményei megvalósítására. Rendezvényhelyszíneink 10-15000 fős céges rendezvények lebonyolítására alkalmasak. Céges sportnapok, családi napok, teniszversenyek, sportversenyek, partnertalálkozók, céges események, karácsonyi partyk, évzáró rendezvények, csapatépítő tréningek, egészségnapok.

Mi megszervezzük cége családi napját, nálunk a rendezvény sikere nem az időjárástól függ, mert egyaránt vannak kül- és beltéri helyszíneink. Bármely esemény lebonyolítását teljes körűen vállaljuk, szakmai gárdánk az Ön elképzeléseihez igazítja rendezvényét.

Egyedi ötletek pontos, megbízható, költséghatékony kivitelezése, az Ön elégedettségére!

image4206

Rendezvénytípusok

A létesítmény adottságai, amelyeket az egyedülálló természeti környezet tavasszal és nyáron még hangulatosabbá tesz a teljesség igénye nélkül a következő események lebonyolítására kiválóak:

image4573
Családi napok, sportnapok, egészségnapok
Indoor és outdoor csapatépítés
Tréningek, képzések, tréning- és képzéssorozatok
Nagy létszámú konferenciák, sajtótájékoztatók,
Partnertalálkozók, szakmai napok
Karácsonyi és évzáró ünnepségek, évindító események
Bálok, bankettek, gálavacsorák, fogadások 
Sportversenyek, mérkőzések, koncertek

Bármely esemény lebonyolítását teljes körűen vállaljuk, szakmai gárdánk az Ön elképzeléseihez igazítja. Partnereinknek köszönhetően rendezvényéhez fény- és hangtechnikát, illetve egyéb kiegészítő szolgáltatásokat tudunk biztosítani.