Rólunk

logó

A gyönyörűen megújult és kibővült Folyondár Sport- és Táncközpont a III. kerület egyik legszebb részén, a kiscelli parkerdő szomszédságában, ősfákkal övezett parkban fekszik. Könnyen és gyorsan megközelíthető helyen, mégis távol a főváros nyüzsgő, zajos forgatagától.

Magyarország nagy múltú sportközpontjaként másként tekintünk a rendezvényekre. Mi a sortosság és a dinamizmus jegyében élünk és dolgozunk, s ezt kínáljuk minden vendégünknek, így Önnek és cégének is.

Nekünk kizárólag az a fontos, hogy az Ön igényeit kielégítsük, az elvárásainak megfeleljünk.

Ha szeretne valami újat, valami mást, valami emlékezetest – most megtalálta!

image3803

Létesítmény

A sportközpont közel 22.000 m2-es alapterületet minden igényt kielégítő környezetet és egyedi hangulatot biztosít sportoláshoz és rendezvények lebonyolításához. Nálunk a rendezvény sikere nem az időjárástól függ, mert egyaránt vannak kül- és beltéri helyszíneink.

A gépkocsival érkezőket 150 férőhelyes ingyenes parkoló várja.


Miért a Folyondárt válassza?

image3951

Igényes cégek igényes helyszíne: egyedi, hangulatos, sportos – és mégis családias. A Folyondár Sport- és Táncközpont a nyugalom szigete, amely fekvésének és helyi adottságainak köszönhetően egyedülálló helyszínt biztosít, ahonnan a vendégek megújulva és energiával feltöltve távoznak.

10-1500 fős rendezvények teljes körű lebonyolítására képesek vagyunk. Cégre szabott, egyedi igényeket oldunk meg.

A sport és a tánc egyet jelent a szabadsággal, az életörömmel és a pozitív energiával, ami a munkatársait és a partnereit egyaránt ösztönzi. Magasan képzett szakmai gárdánk a világ legújabb és legkedveltebb mozgásformáit ismerteti meg a vendégekkel, a kisgyerekektől a nyugdíjasokig. Rendezvényhelyszíneink rossz idő esetén is sokféle lehetőséget kínálnak.

A város szívében található, mégis csendes, békés, zölddel körülvett környezetben. Autóval és  tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetőek vagyunk, a gépkocsival érkezőket pedig ingyenes parkoló várja.

Partnereink

rendezvény elyszín III. kerület